IPL – ansikte

IPL & Kemisk peeling RESULTAT inriktade behandlingar.
Formulations -Kemisk peeling 490:- / 25 min.

Passar utmärkt till oren hud, acne, torr & mogen hud. Utmärkt att lägga gärna till i en vanlig behandling för att boosta upp extra mycket. (200:-)

Rengöring, pensling med BHA, serum, avslutande vårdande creme & uv skydd. Rek. kur beh. 6-9 ggr. Köp en kur med 6 ggr 2250:- med 10 ggr 3500:-

PRIORI kemiska peeling 650:- / 25 min. Köp en kur på 6 ggr / 3000:-

Här har vi den ultimata djup peelingen som lyfter upp allt skräp som ligger ex solskador & pigmenteringar. Passar för den mogne hudtypen som vill kicka igång cellerna. Direkta synliga resutlat. (Viktigt att man har förbehandlat huden med Priori, annars utförs inte behandlingen då detta är för kundens bästa. En otroligt verksam beh. & då reaktioner/peeling kan ske.) Alltså beh. för Dig som vill jobba med huden och få ett snabbt resultat. Rengöring, pensling med Priori, rengöring, serum, avslutande vårdande creme & uv skydd

IPL / intensivt puls ljus -rött eller blått ljus.

IPL-behandling är en ljusbehandling som används för bla  hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Med IPL-behandling har vi fått en ljusbehandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud.  Men även akne- ärr, fina rynkor, förstorning av kärl, rodnad, pigmentförändringar, fräknar, rosacea och sträckmärken, är några av de tillstånd som en hudbehandling med IPL kan rätta till.

Generellt kan man säga att huden kan förnyas och får ett yngre och jämnare utseende då man bearbetar läderhuden till att stimulera produktionen av nytt kollagen.

Nr 1; IPL & md Formultions 90 min 1200:- värde 1740:-

samma som nedan med md Formulations.

Nr 2; IPL & Priori 90 min 1400:- värde 1890:-

Huden skall var varit i kontakt m Priori/Idebenon  i minst 7 dgr Här får du det bästa av det bästa! Kemisk peeling, djuprengöring  ånga & portömning, brynplockning, lymfdrenerande ansikts, dekolltage & skalp massage. Ansikts mask efter hudtyp. Därefter IPL som är (Intensivt pulserande ljus),  innebär att det verkar direkt på djupet i huden. Ger ökad elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt.  Skadade  hud tillstånd och vissa egentliga hudsjukdomar(Rosacea)  får även fina läkande resultat.  Här jobbar vi med det röda ljuset.

Nr 3; IPL & md Formultions peeling 30 min 690:-

Rengöring, BHA-pensling m md Formulations, IPL, plockning av bryn, vårdande avslutande serum & creme samt uv skydd.

Nr 4; IPL & massage 45 min 790:-

Rengöring, peeling, massage av ansiktet och dekolltage samt nacke & skalp. Fuktgivande ansiktsmask. IPL,  plockning av bryn. Vårdande avslutande creme samt uv skydd.

Nr 5; IPL 30 min 500:-

Rengöring, peeling, IPL, plockning av bryn, fuktgivande ansiktsmask. IPL,  plockning av bryn. Vårdande avslutande creme samt uv skydd. Boka in dig på en kur behandling 6-9 gånger och du får 1 bonus behandling på köpet, 500:- rabatt.

Nr 6; IPL blått ljus & md formultions 30 min 500:- / ungdom  OBS ett ord pris är 980:- Du får 480.- på köpet!

För dig som är under 18 år har vi denna problemlösare. Priset är kraftigt reducerat. Otroligt resultat för dig med acne. Här arbetar vi med det blå ljuset. Samt att vi rek. en kur på 5-7 ggr i vissa fall fler. För att uppnå bästa resultat är det ävenviktigt att vårda huden hemma och att använda uv-skydd.