CND – Vinylux lacker för hemma bruk

Vi det nya hemma lacket i salongen Vinylux! 
  • 7 dagars extrem hållbarhet med unika CND Vinylux top coat.
  • ”Base Coat” ( underlack ) behövs ej då det är integrerat i nagellacket.
  • 8,5 minuters torktid.
Jag har testat detta nagellack, allt jag kan säga är: I LOVE IT!!!

Vinylux är det bästa av flera världar!

Superlätt att applicera tunt utan en massa kladd, torkar supersnabbt på bara 8, 5 minut ( PÅ RIKTIGT), glansen är UNDERBAR, lätt att ta bort själv hemma med aceton och bomull, stor variation- byt färg varje vecka eller varannan beroende på humör och stil, hållbarhet till max, lacket blir starkare och bättre med tiden i dagsljus, ingen UV lampa behövs, finns till både privatpersoner och proffs, säljs endast på salonger och CND Academy´s runt om i världen.

Jag kan fortsätta i evigheter om varför Vinylux är sååå häftigt!

Du behöver INGET underlack. bara 2 tunna lager med det färgade lacket och sedan 1 lager TopCoat,  vips så är det färdigt!

30 av dessa färger matchar även de populäraste CND Shellac färgerna, så nu kan du göra en egen ”Touch up” hemma med samma färg i CND VINYLUX.

Det är mycket sällan jag blir imponerad av ett nagellack… När det gäller traditionella nagellack så är: väntetiden på att det ska torka känns ju som evigheter oftast, sen lyckas jag alltid komma åt nånting innan lacket har torkat.. det sitter i max 3 dagar sedan har det flagnat av i framkant o.s.v.

 

Vinylux måste ses och kännas LIVE för att förstå hur bra det är- Du kommer inte att bli besviken.

Pris: 135:-/fl.